Over het Zeilbergs Bakkertje

Altijd vers brood
Overheerlijk banket
Kwaliteit voor een betaalbare prijs
Thuisbezorgen mogelijk


Het Zeilbergs Bakkertje verkoopt al meer dan 25 jaar brood en banket in het ‘schonste plekske van de Peel’, dé Zeilberg. Vandaar onze naam Het Zeilbergs Bakkertje.
Wij verkopen en bezorgen met veel plezier ons dagvers brood en banket aan vele inwoners van de Peel en omstreken.


Altijd vers brood

De keuze bij Het Zeilbergs Bakkertje is enorm. Er is brood voor elk moment van de dag. We hebben een groot assortiment broden gemaakt van de meest verrukkelijke ingrediënten. Zowel zoete als hartige heerlijkheden komen elke dag weer vers uit de oven. Prachtig om te zien, lekker om te eten.


Overheerlijk banket

Een verjaardag, feestje of zomaar tussendoor: u bent bij ons op het juiste adres voor diverse soorten vlaaien, gebakjes en taarten. Wilt u iets bijzonders, iets persoonlijks, dan kunt u kiezen voor een wens of fototaart.
Wat is er mooier dan uw kind te verrassen met een taart met zijn of haar grootste idool of mooiste foto. U kunt uw bedrijf promoten met uw bedrijfslogo op een taart.
Tal van mogelijkheden, vraag in de winkel gerust naar meer informatie, kijk op themataarten of stuur ons een bericht.


Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Onze kwaliteitsproducten zijn elke dag weer voordelig geprijsd. Een brood kost slechts €2,20. U mag uw brood uit het gehele assortiment (m.u.v. dieet- en vruchtenbroden) kiezen, elk brood is hetzelfde geprijsd.
Echte Limburgse vlaaien koopt u bij ons al vanaf €9,98.


Bezorgen in Zeilberg, Deurne en omstreken

Wij bezorgen uw Brood en Banket thuis of op het werk. Brood en Banket vandaag voor 17.00 uur bestelt bezorgen we, indien gewenst, de volgende werkdag.


Tot ziens in onze winkel!