Feel Good

Feel Good, ervaar de verfijnde smaak en hoge voedingswaarde!


Feel Good is het nieuwe vitaliteitsassortiment met gezonde, lekkere producten. Producten die nét dat beetje extra geven.
De ingrediënten worden met uiterste zorg geselecteerd en bereid.
De Feel Good producten zijn zeer smaakvol en voorzien u van een flinke dosis energie!

Feel Good producten zijn:


Natuurlijk lekker en smaakvol
Minder zout en suiker dan reguliere producten
Gezonde koolhydraten
Vol met gezonde extra's zoals superfoods, noten, zaden, vruchten en hele granenGedegen & gezond


De broden van Feel Good maken de gezonde maaltijd compleet. De broden voorzien u niet alleen van de nodige vezels en mineralen, maar zijn verrijkt met extra vitamines dankzij de gebruikte noten, zaden en hele granen.
De broden bevatten 35% minder zout. Umami zorgt voor een heerlijke smaak.
Vraag in de winkel gerust naar meer informatie of stuur ons een bericht.

Onze Feel Good broden op een rij

Elk brood met specifieke kwaliteiten en ingrediënten

Een koolhydraatarm brood klinkt een beetje medisch en nodigt niet uit om te eten…. Dit brood is de uitzondering op de regel!! Het is heerlijk zacht van smaak en laag in koolhydraatgehalte maar toch dermate voedzaam dat het je net zo verzadigt als elke andere snee brood. Handig voor de afslankers onder ons die toch graag brood willen blijven eten.

Producten met haver staan in de belangstelling vanwege de hoge voedingswaarde. Naast de heerlijke zoetige smaak van haver is het ook gezond voor je. Haver is van nature een ware energy booster vanwege de hoge concentratie vezels. Het heeft verschillende goede eigenschappen; zo verlaagt het je cholesterol, verbetert het je stofwisseling, houdt het je bloedsuikerspiegel laag en geeft het je snel een verzadigd gevoel.

Dit brood bevat ​"​maar gewoon tarwevlokken​"​, zou u denken. Het belangrijke verschil met andere tarwebroden is dat dit Abdijke hele tarwevlokken bevat. Hierdoor blijven de vitaminen en mineralen behouden. Het draagt bij aan de spieropbouw en is een grote bron van energie. Vooral kinderen zullen hier gek op zijn!

Deze krachtpatser is niet zomaar een tarwebrood. Het bevat Australian Bush; dit is een smaakvolle tarwesoort uit Australië met een paarse kleur. Een brood met een rijke bron aan vezels en een lichte nootachtige smaak. Deze graansoort voorziet u van vitamine B die bijdraagt aan een gezonde huid, haar en nagels.

Maisbrood met zonnebloempitten.. zo gezond en mmmm lekker! Mais wordt al minstens 5000 jaar gegeten in Peru, met name omdat het gezond en voedzaam is waardoor je snel verzadigd raakt. Het is een uitstekende graansoort om diabetes en hart en vaatziekten te voorkomen. De zonnebloempitten zijn het kersje op de slagroom; deze pitten zitten bomvol magnesium wat een bloeddrukverlagende werking heeft en een goede invloed heeft op stressklachten als hoofdpijn.

Gelukkig hoeft u niet alleen vette vis te eten om aan uw Omega-3 vetzuren te komen. Een sneetje van dit heerlijke brood zorgt ervoor dat u de juiste vitamine E, vezels en onverzadigde vetten binnen krijgt. Brood is niet goed voor de lijn wordt er wel eens beweerd. Maar naast het feit dat dit brood allerlei gezonde eigenschappen bevat, geeft het je een verzadigd gevoel waardoor je minder honger hebt of trek krijgt in zoetigheden.

Spelt is hip! En niet zomaar. Ondanks het feit dat het uit dezelfde graan familie komt als tarwe, heeft het toch andere eigenschappen. Spelt bevat voornamelijk extra veel mineralen. Het bevat een hoog gehalte aan mangaan en fosfor die helpen je bloedsuikerspiegel op pijl te houden en je cellen te beschermen tegen vrije radicalen… en het is nog ontzettend lekker ook!

Rogge is een super gezonde en lekkere graansoort. In Scandinavië stoppen ze bijna in elk brood rogge. Dit bijna eetbare medicijn bevat veel voordelen zoals de gunstige werking op de darmen; de vliesjes om de roggegranen bevorderen je spijsvertering. Het is erg gezond dankzij veel vitamines en mineralen en ondanks dat er veel vezels in zitten, bevat roggebrood minder koolhydraten dan andere broden.

Dit brood smaakt net zo lekker als gebak maar is vele malen gezonder. Noten bestaan voor maar liefst 80% tot 90% uit vetten. Dit lijkt veel, maar het gaat hier om onverzadigde vetten welke het cholesterolgehalte verlagen en daarmee de kans op hart- en vaatziekten verkleinen. Noten zijn goed voor je gezondheid! De hazelnoten geven dit brood een crunchy bite en de vruchten zoals abrikozen en pruimen zorgen voor een lekker zoetje. Zonder beleg ook hartstikke smaakvol!